2009 m. sausio 5 d., pirmadienis

Savas batonas 2


Iškepusi pirmuosius batonus ilgai netrukus panorėjau vėl tokiais gardžiuotis. Dublis antras, tačiau tešlos sudėtis nežymiai kitokia.

Kaip ir praėjusį kartą 2 batonams reikėjo:
50g sviesto (margarino)
500 ml vandens (pieno)
50 g mielių
1 a.š. druskos
1-2 a.š. cukraus
1 kiaušinio (nebūtina)
1,3 l kvietinių ir ruginių miltų
aguonų (sezamo sėklų) ir 1 kiaušinio (baltymo) aptepimui.
Taigi, mažytis niuansas: miltus naudojau dviejų rūšių - kvietinius ir ruginius.

Paruošimo būdas toks pats, kaip ir įprastinių batonų, tik šie gavosi tamsesni ir man bent jau skanesni :)

Skanaus :)

Komentarų nėra: