Tai, ką atradau vakar, verta įsiminti. Rekomenduoju mėsą (ar žuvį) pirkti ne maximoj ar kitame PC, bet eiti ten, kur galima pakalbinti mėsą (žuvį) parduodantį žmogų (aišku ir produktą įsigyti šviežią:). Taip aš padariau pirkdama jautieną. Pasirodo bendravau su asmeniu, kuris tikrai išmano reikalą. Ir ką sau galvoji - per kelias minutes, kol sumokėjau pinigus, gavau receptą. Jis man patiko ir tikrai dar naudosiu.
Jautienos mentė
Didelį gabalą įdedu į blieką, įpilu šiek tiek vandens. Mėsą prieš tai pagardinu prieskoniais. Tuomet reikia daryti taip.
Iki 200C įkaitusioje orkaitėje mėsą kepti iki 30 min., tuomet karštį sumažinti iki 160C ir dar kepti 1 val., ar keliomis minutėmis ilgiau.
Ir tikrai mėsytė traški ir skanutė. Uch.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą